Probeer een maand fruit op je werk

Ons fruit voor bedrijven

Viteau biedt drie fruitpakketten aan. Hiermee kies je eenvoudig voor de nodige vitamines in jouw bedrijf. Elk pakket bevat appels, bananen, peren en mandarijnen. ‘Handzaam’ fruit; wel zo handig. Daarnaast variëren we met kiwi’s, kersen, perziken, druiven, kleine tomaatjes, snoepkomkommers en nog veel meer!

viteau-fruit-pakket-fruitpakket-bedrijven-medewerkers-mkb-klein

Fruitpakket voor bedrijven met
1 tot 5 medewerkers

Samengesteld pakket met appels, bananen, mandarijnen,
peren en kiwi’s. En heerlijk en gezonde snoepgroenten.

€14,95 per fruitpakket

Bekijk dit fruitpakket >
viteau-fruit-pakket-fruitpakket-bedrijven-medewerkers-mkb-groot

Fruitpakket voor bedrijven met
6 tot 15 medewerkers

Samengesteld pakket met veel appels, bananen, peren, kiwi’s en mandarijnen. En met heel veel, gevarieerde snoepgroenten.

€19,95 per fruitpakket

Bekijk dit fruitpakket >
viteau-fruit-pakket-fruitpakket-bedrijven-medewerkers-mkb-speciaal

Fruitpakket voor bedrijven; speciaal op maat

Speciaal samengesteld fruitpakket op maat. Voor bedrijven met meer medewerkers óf met specifieke wensen.

Prijs op aanvraag

Bekijk dit fruitpakket >

Drie goede redenen om een maand fruit op het werk te proberen

Fruit geeft energie!

Iedere organisatie wil energieke medewerkers. Logisch! Het zorgen voor fruit op de werkvloer is een makkelijke manier om dat te bereiken. Fruit zit boordevol gezonde stoffen die energie geven

Sympathieke werkgever

Laat als bedrijf merken dat je ook goed aan de gezondheid van je medewerkers denkt! Het aanbieden van bedrijfsfruit zorgt voor dat stapje extra bevlogenheid van je medewerkers. Nice!

Maandelijks opzegbaar

Geniet zorgeloos van ons fruit. Onze fruitlevering is namelijk maandelijks opzegbaar.

De voordelen van fruit!

Ons lichaam heeft een aantal stoffen nodig om goed te kunnen functioneren. Fruit is hierbij essentieel. Een dagelijkse portie fruit draagt bij aan je gezondheid. Je voelt je niet alleen fitter en gezonder: je bent het ook!

 • Banaan

  Banaan

  Zacht en zoet

  Belangrijkste voedingswaarde:
  Vezels en Kalium
  Herkomst: Zuid-Amerika
  Een banaan heeft de naam je supergelukkig te maken. Het bevat serotonine; een stofje dat voor een geluksgevoel zorgt. Ideaal om nog meer werkplezier te creëren dus! Daarnaast heeft dit fruit een positief effect op bloedarmoede en een hoge bloeddruk. Laat een banaan jouw dag goed maken!
  Wanneer kun je een banaan het beste eten?
  Een banaan zit vol met suikers die je lichaam snel opneemt. Een banaan voor het sporten geeft je meer energie.
  Wist je dat...
  ... een banaan een kalmerend effect heeft op je maagzuur? Ideaal dus tegen brandend maagzuur en misselijkheid!

 • Appel

  Appel

  Fris en sappig

  Belangrijkste voedingswaarde:
  Vezels en Kalium
  Herkomst: Nederland
  De appel is al eeuwenlang een populair stuk fruit. Appels bevatten belangrijke voedingsvezels en kalium. Een appel blijft ongeveer twee tot vier weken goed en zit boordevol energie. Dit geeft het stukje fruit dan ook door aan jou en je medewerkers. Precies wat je nodig hebt op een inspannende werkdag!
  Wanneer kun je een appel het beste eten?
  Een appel is de ideale snack voor midden op de dag. Op dat moment kun je immers wel een extraatje gebruiken. Je bruist meteen weer van energie! Dan kun je er wel weer tegen tot aan het avondeten.
  Wist je dat...
  .. een appel een hoog gehalte aan antioxidanten bevat? Deze stoffen zijn goed voor het lichaam en zeker ook voor je grijze cellen. Ze dragen bij aan het vitaal houden van je hersenen. Zo krijg je nog betere ideeën en blijf je slim. Slim!

 • Mandarijn

  Mandarijn

  Zoet

  Belangrijkste voedingswaarde:
  Vitamine C
  Herkomst: Zuid-Afrika
  Die heerlijke geur van mandarijntjes zit in de schil. Deze bevat namelijk oliën die een kalmerende werking hebben. Een mandarijntje kleurt door een lage temperatuur. Het bevat superveel sap en vezels. Lekker voor de dorst én goed voor je stofwisseling. Deze vrucht zit ook boordevol vitamine C. Deze vitamine zorgt ervoor dat je voldoende weerstand hebt. Perfect om een griepje van de werkvloer te houden!
  Wanneer kun je een mandarijn het beste eten?
  Een mandarijn is rustgevend en geeft je tegelijkertijd extra energie. Het is daarmee perfect voor ieder moment van de dag.
  Wist je dat ...
  ... een mandarijn je huid beschermt tegen de schadelijke werking van uv-stralen en rimpels tegengaan?

 • Kiwi

  Kiwi

  Friszoet en lichtzuur

  Belangrijkste voedingswaarde:
  Vitamine C
  Herkomst: Nieuw-Zeeland
  Vitamine C nodig? De kiwi loopt voorop! Met dit stuk fruit bouw je nog meer weerstand op. En dat kunnen we in ons kikkerlandje wel gebruiken. Kiwi's bevatten zeer weinig vet en ook het cholesterolverlagende pectine.
  Wanneer kun je een kiwi het beste eten?
  Een kiwi is een uitstekend begin van je dag. Snijd de kiwi door midden en lepel ‘m uit. Lekker fris en ideaal om vol energie aan je werk te beginnen!
  Wist je dat...
  ...de schil van dit harige vruchtje ontzettend veel vezels bevat? Misschien mogen we je een tip geven… Borstel de haartjes van de schil en was de kiwi. Op die manier kun je hem met schil en al eten!

 • Peer

  Peer

  Zoet en sappig

  Belangrijkste voedingswaarde:
  Vezels
  Herkomst: Nederland
  Een peer is een lekker handzame vrucht. Die neem je overal mee naartoe. Een peer zit vol mineraalijzer. Dit stofje heeft jouw bloed nodig. Door het vele water is een peer ook goed voor de nieren. In één peer zitten evenveel vezels als in twee bruine boterhammen. De vele vezels zorgen voor een supergoede spijsvertering.
  Wanneer kun je een peer het beste eten?
  Een lekkere, rijpe peer stilt de snelle trek. De vrucht bevat heel veel water. Perfect als tussendoortje voor de dorst of om na de lunch nog te eten.
  Wist je dat...
  ... het steeltje een indicatie geeft over de rijpheid van de peer. Veert hij goed mee? Dan is de peer op zijn lekkerst.

 • viteau-fruit-week-werk-geleverd
Waarom fruit werkt!
Lees hier ons verhaal >
Vers fruit van onze telers

In het Groene Hart van Holland liggen mooie boomgaarden. Ons binnenlandse fruit komt van een teler waarmee we nauw samenwerken. Het fruit wordt vers geplukt en wij zorgen voor de rest. Fruit op de werkvloer moet vooral heel lekker zijn. Maar natuurlijk ziet het er ook mooi uit. De appels, peren en ander fruit komen uit ons eigen land. En daar kunnen we trots op zijn. Ons bedrijfsfruit presenteer je graag op je werk!

Lees over onze fruitservice >

Probeer een maand fruit op je werk